POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
10å

Erton ställer in chatt - förhandlar med en klubb utomlands

Erton Fejzullahu skulle egentligen ha chattat med fotbollskanalen.ses läsare på fredagen. Han tvingas ställa in då han hastigt rest utomlands för att förhandla om en övergång med en ny klubb.

Erton Fejzullahus succé i superettan har lockat till sig intresse från många olika håll. Bland annat har växt till ett så hett namn att han skulle chatta med fotbollskanalen.ses läsare. Den tvingas han nu ställa in då han befinner sig utomlands.
- Han har fått ett par dagar ledigt. Han är på en liten resa, men vi kommenterar inte var han är, säger Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson till fotbollskanalen.se.

Han bekräftar dock att talangen har fått grönt ljus att på egen hand förhandla med klubbar. Något som tyder på att en övergång kan vara nära.
- Vi har haft samtal med ett flertal klubbar under en längre tid. Vi har pratat seriöst med ett par svenskar och två, tre utländska, bekräftar Martinsson.

Spelaren har själv, vid ett tidigare tillfälle, bekräftat att holländska klubbar jagar honom.

Fotbollskanalen.se har tidigare avslöjat att en av de som tjänar pengar på en eventuell övergång är landslagsspelaren Christian Wilhelmsson. Köpet av Fejzullahu från FC Köpenhamn finansierades av att riskkapitalbolaget Mjällby Supporter AB gick in med pengar. Christian "Chippen" Wilhelmsson är en av delägarna i bolaget, tillsammans med flera andra Mjällby-profiler.
Bolaget kommer att få en tredjedel av köpesumman samtidigt som hans förra klubb FC Köpenhamn får en tredjedel, endast den sista tredjedelen hamnar i Mjällbys klubbkassa.

Ordförande Jörgen Martinsson uttalade sig om affären vid ett tidigare tillfälle:
- Vi kommenterar inte de uppgörelser som finns runt omkring. Det som vi har sagt är att Mjällby Supporter AB varit med och delfinansierat honom. Då behöver man inte vara någon Einstein för att räkna ut vem som ska vara med och ha del i försäljningsvinsten.

Publicerad 2009-07-10 kl 12:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå