Falkenberg närmar sig allsvenskan efter 7-0-seger

Falkenberg klättrade upp på en tredjeplats i superettans tabell efter ett riktigt målfyrverkeri mot Trollhättan - 7-0. Peter Nilsson inledde målskyttet efter kvarten spelad och hann sedan med att göra ett till. Matchens gigant var Kristoffer Fagercrantz som gjorde hattrick samt spelade fram till två mål. Falkenberg har nu lika många poäng som tvåan Åtvidaberg.
I söndagskvällens andra match vann Assyriska mot Vasalund med 2-1 sedan Tiago Pereira gjort mål i 90:e minuten. Xhevdet Llumnica ordnade ledningen åt Assyriska i den 26:e minuten, Thomas Carlsson kvitterade dryga kvarten senare.