Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Haddad hoppas på Feyenoord-flytt - trots Cabreras indragna licens

Superettan

Oliver Cabrera förlorar sin agentlicens. Samtidigt står några av hans spelare i begrepp att byta klubb.
- Vi får se hur vi löser det, säger Assyriskas Andreas Haddad.

Anfallaren har en stark höst bakom sig i superettan och - efter påstådda tips från självaste Henrik Larsson – har han varit i Holland och provspelat med storklubben Feyenoord under veckan. Fotbollskanalen.se når honom på flygplatsen just som Haddad ska återvända till Sverige.

- Det har gått riktigt bra faktiskt. Feyenoord var nöjda med vad de fick se och har sagt att vi ska hålla kontakten under de kommande dagarna. Det känns som att de vill samarbeta med mig, säger han till fotbollskanalen.se.

Haddad är medveten om att hans agent Oliver Cabrera förlorat sin licens, och nu bara kan verka som rådgivare vid en eventuell affär. Ändå vill 28-åringen inte bryta med Cabrera.

Annons

- Jag måste säga att jag tycker oerhört mycket om honom som person och människa. När jag var skadad under två säsonger var det han som stöttade och uppmuntrade mig. Han sätter alltid mig som spelare först. Andra kanske inte gillar honom men det gör jag, säger Haddad.

Hur har du tänkt göra vid en eventuell flytt till Feyenoord?
- Vi får se hur vi löser det, Oliver har ett stort företag och det finns säkert andra personer som kan hjälpa till, säger Haddad.

Hur tror du att allt som hänt påverkar dina möjligheter att flytta till Feyenoord?
- Det har ingen betydelse alls.

Publicerad 2010-11-26 kl 19:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto