Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hammarby: "Bekvämt att inte ha någon Bosman"

Superettan

Spelare in och spelare som inte får förnyade kontrakt. Det händer en del i Hammarby. Men laget riskerar knappast att tappa någon spelare ur dagens trupp innan säsongen drar igång.

– Skulle någon klubb vilja ha någon av våra spelare så får de komma och köpa honom i sådana fall, och då är det upp till oss om vi vill sälja. Det är en bra och bekväm sits, säger sportchefen Gustaf Grauers till FotbollDirekt.se.

Hammarby har hittills varit aktiva under silly season och släppt hela tio spelare samt värvat holländske ytterbacken Michael Timisala.

I somras gjorde Bajen klar med sex nya spelare och huruvida truppen kommer stärkas ytterligare bortsett från Timisala är oklart. Däremot är inte sportchefen Gustaf Grauers speciellt orolig för att förlora någon av de spelare som han vill ha kvar.

ANNONS
– Egentligen inte eftersom att vi äger beslutet. Vi har ingen kontraktslös spelare som vi vill signa, a'la Maic Sema förra året. Skulle någon klubb vilja ha någon av våra spelare så får de komma och köpa honom i sådana fall, och då är det upp till oss om vi vill sälja. Det är en bra och bekväm sits, säger Grauers till FotbollDirekt.se.

Finns det något intresse kring någon av era spelare?
– Nej, vi har inte fått något bud på någon spelare. Om det händer nu så är det förstås något vi förbereder, vi har namn på varje position som vi vill gå för om någon av våra spelare skulle försvinna. Spelare kan ju bli skadade också så det kräver att vi hela tiden vet vad vi vill.

Johannes Hopf är en spelare det ryktats en del om, han har ett år kvar på kontraktet, är det viktigt att han inte går som Bosman?

ANNONS
– Inte viktigare än att vi går upp i allsvenskan. Och om vi går upp i allsvenskan så är vi ganska attraktiva för honom också. Ny arena och allsvenskan, jag kan inte tala för honom men det är nog väldigt intressant för honom om han inte får något väldigt bra alternativ utöver det.
Publicerad 2012-12-13 kl 08:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto