Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarby kan se över gamla transfers: "Tar säkert upp frågan"

Superettan

Hammarby har tidigare öppnat för att granska gamla affärer där Oliver Cabrera varit inblandad. Efter att agenten förlorat sin licens kan frågan tas upp på nytt.

- Vi diskuterar det säkert på ett kommande styrelsemöte, säger ordföranden Kent Hertzell till fotbollskanalen.se.

Efter TV4 Sporten och fotbollskanalens rapportering kring den kritiserade spelaragenten Oliver Cabrera initierade svenska fotbollförbundets disciplinnämnd den utredning som renderade en indragen licens för hans del.

En av föreningarna som gjort mycket affärer med Cabrera genom åren är superettanlaget Hammarby. Efter mediestormen kring Linus Hallenius övergång till Genoa, där Cabrera representerade Hammarby i förhandlingarna, meddelade klubben att en översyn av tidigare transfers kan bli aktuell. Syftet skulle i så fall vara att ta reda på om de övergångar där Cabrera funnits med i bilden skötts på ett riktigt sätt.

Annons

- I dagsläget har vi inga sådana planer, men vi kommer säkert att diskutera det när vi träffas för styrelsemöte i nästa vecka, säger ordföranden Kent Hertzell till fotbollskanalen.se.

Viktigt att påpeka i sammanhanget är att Oliver Cabrera varken misstänks eller har anmälts för några påstådda felaktigheter som rört Hammarby.

Publicerad 2010-11-27 kl 17:33
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto