Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Har ryktats till Blåvitt och Elfsborg: "Ibland garvar vi bara"

Nästa

Avbryt
Försök igen

GÖTEBORG. Ena dagen uppges de ha nobbat IFK Göteborg. Andra dagen ryktas de ta över Elfsborg. Det händer mycket kring BP-duon Olof Mellberg och Azrudin Valentic.
- Ibland garvar vi bara, säger Valentic.

Olof Mellberg och hans assisterande tränare Azrudin Valentic har fått en hel del rubriker under den senaste tiden. Dels kring nutiden och Brommapojkarna, men framförallt kring framtiden.

Duon har kopplats samman med flera klubbar. Först och främst IFK Göteborg.

Det blåvita ryktet tog fart efter att Mellberg haft ett möte med sportchef Mats Gren i Göteborg i samband med BP:s match mot Örgryte i mitten av augusti. Det avtog dock i förra veckan när Expressen rapporterade att Mellberg och Valentic ska ha sagt "nej, tack" till klubben efter ett andra möte. Enligt tidningen delvis på grund av att duon inte fått något bra intryck av Mats Gren.

Gren själv har dementerat de uppgifterna kraftigt. Nu gör Valentic detsamma.

- Jag har inte träffat någon. Och Olof har bara träffat Göteborg efter matchen mot Örgryte. Då var det snack om "Calle" (Carl Starfelt). Det är det enda, säger han efter lördagens 0-0-match mot Gais.

Du har inte träffat Mats Gren?
- Nej. Senaste gången jag pratade med honom var när han var tränare i Jönköpings Södra och vi mötte dem med Assyriska. De där uppgifterna stämmer inte.

Förutom IFK Göteborg har firma Mellberg/Valentic pekats ut som ersättare till nyligen sparkade Magnus Haglund i Elfsborg. Valentic lägger ingen större vikt vid de spekulationerna.

- Ibland garvar vi bara! Vi jobbar stenhårt, vi har mycket energi på vårt jobb och vi vill fortsätta på samma sätt. Det är bara fokus på Brommapojkarna, inget annat, säger han.

Vill du och Olof fortsätta jobba tillsammans även nästa år?
- Vi trivs bra ihop. Vi jobbar på precis det sättet som vi vill och tar varje beslut tillsammans.

Pratar ni om en fortsättning i BP?
- Vår inställning är BP. Inget annat.

Vad Mellberg säger? Ingenting just nu. Tränaren visades upp på läktaren i slutet av mötet med Gais och ville inte prata med media efteråt.

Publicerad 2017-10-01 kl 10:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons