Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Jordan Larsson har vittnat i rätten: "Vill lägga det som hände bakom mig"

Eredivisie

I dag var Jordan Larsson på plats i Helsingborgs tingsrätt för att vittna om det som hände på Olympia i höstas, när maskerade åskådare tog sin in på planen för att slita av hans tröja.
- Det kom flera personer mot en, klart att det inte var en bra känsla, sa Larsson i rätten enligt SVT.

0:54
Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter två sena mål av Halmstad på Olympia i kvalet åkte Helsingborg i höstas ur allsvenskan. Efter slutsignalen uppstod tumult på Olympia, där maskerade åskådare tog sig in på planen och hela vägen fram till Jordan Larsson, där de bland annat slet av hans tröja.

I dag var Jordan Larsson kallad för att berätta om händelserna i Helsingborgs tingsrätt.

- Det kom flera personer mot en, klart att det inte var en bra känsla. Jag har för mig att någon säger, ta av tröjan! Jag kände en knuff bakifrån, men det gjorde inte ont, sa Larsson i rätten enligt SVT.

- Vi åkte ur allsvenskan, det var många känslor. Jag var frustrerad, sa Larsson och syftade på resultatet i matchen som gjorde att de åkte ur allsvenskan.

ANNONS

Larsson, som nu spelar för holländska NEC Nijmegen, skulle ha varit på träning i dag och är glad över att rättegången är över för hans del.

- Jag vill lägga det som hände bakom mig, säger han till SVT.

Enligt SVT är fem män misstänkta för angreppet på Larsson. En har erkänt, en säger att han inte minns och tre hävdar sin oskuld.

Se situationen från Olympia där Jordan Larsson blir attackerad i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-21 kl 12:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto