POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EREDIVISIE

Jordan om huliganattacken: "Jag har fått höra vilka de är"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jordan Larsson fick ett tråkigt slut på sin tid i HIF. Den unge anfallaren har fått veta vilka det var som attackerade honom efter kvalfiaskot, men håller inte fast vid någon ilska.
- Det kommer inte att gynna mig över huvud taget om jag ger igen. Jag låter det vara, säger Larsson till Sportbladet.

Det blev ett oerhört dystert slut för Jordan Larsson i Helsingborgs IF. Efter kvalfiaskot mot Halmstad och degradering till superettan attackerades talang av ett stort antal maskerade huliganer. Larsson har inte varit tillbaka på Olympia efter händelsen och inte i Helsingborg sedan han flyttade till Holland och NEC Nijmegen. Men någon rädsla för att återvända har han inte.

- Jag har fått höra och vet vilka vissa av dem är. Jag bryr mig inte. Jag kommer inte att göra något åt det. Det kommer inte att gynna mig över huvud taget om jag ger igen. Jag låter det vara. Livet går vidare. Jag är på en bättre plats, säger Larsson till Sportbladet.

Efter attacken fanns det en hotbild mot både Jordan och pappa Henrik Larsson. HIF-tränaren sa på presskonferensen efter matchen att han inte var rädd då han "hade gott om hundar hemma" och "bra kompisar".

- Jag vet ju att det stämmer. Det är som han säger. Jag känner också folk. Det hade inte varit någon fara om folk hade kommit hem eller gjort något mot mig på stan. Vi vet att vi är säkra i Helsingborg, så kan vi säga, säger Jordan.

Jordan Larsson fick starta de första matcherna när han kom till NEC Nijmegen. Men nu har anfallaren varit utanför laget i en månad.

- Tränaren tycker inte att jag är tillräckligt bra. För tillfället. Han har bytt mycket, inte bara forwards utan i hela laget. Det är en del av fotbollen, säger Larsson.

Se skandalscenerna efter kvalmatchen på Olympia i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-27 kl 07:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå