Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Alex Jojo till Oddevold

Superettan

Superettan-nykomligen har gjort en historisk värvning.
Från Hongkong.
Alex Jojo ansluter på ett tvåårskontrakt.
- Jag känner mig väldigt förväntansfull, säger han i ett uttalande på hemsidan. 

Foto: Oddevold.

Alex Jojo och Mats Winblad.

Oddevold är nykomling i superettan 2024 och Uddevalla-klubben har sonderat marknaden till förstärkningar. Ja, till och med i Hongkong.

Klubben har gjort klart med backen Alex Jojo, 24, och han ansluter från Tai Po. Kontraktet sträcker sig över två år.

- Jag är så glad för att ha skrivit på för Oddevold och det är min familj också. Jag vill tacka Oddevold för det förtroende de givit mig. Det här är ett viktigt steg för mig och jag kommer, att göra allt för att klubben och supportrarna skall bli nöjda. Jag ser fram emot en bra säsong och jag känner mig väldigt förväntansfull, säger Jojo i ett uttalande på hemsidan.

Annons

Sportchefen Mats Winblad:

- Det känns spännande och kul att vi, via goda referenser, fått möjlighet att knyta till oss Alex. Det är en ambitiös kille, som kommer att passa bra ini vårt lagbygge. Det är en bra möjlighet för oss både sportsligt och ekonomiskt, säger han i ett uttalande på hemsidan.

Värvningen är historisk för Oddevold, som aldrig har värvat en spelare från Hongkong tidigare. Jojo har uttagen i Hongkongs landslag.

Publicerad 2023-12-09 kl 17:22

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto