Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Landskrona värvar Perelman

Superettan

Landskrona fortsätter rusta.
Klubben har gjort klart med dansken Jacob Perelman.
Avtalet är skrivet över fyra år.

Foto: Bildbyrån.

Erik Edman, sportchef i Landskrona Bois.

Tidigare på torsdagen bekräftade Landskrona Bois att man knyter till sig Lukas Sunesson, som var på provspel hos klubben i januari.

Nu har man skrivit kontrakt med ytterligare en provsspelare. Det handlar om dansken Jacob Perelman, född 2004, som har ett förflutet som ungdomsspelare i FC Köpenhamn.

- Jacob är en ung, spännande och utvecklingsbar mittback som vi hoppas och tror ska ta de stegen vi önskar. Han gjorde ett bra intryck under veckan han var här och vi tror att han ska fortsätta utvecklas i vår miljö. Spelmässigt går det att dra en hel del paralleller med Johan Rapp och vi hoppas att han ska göra en liknande resa, säger Erik Edman, sportchef, i en kommentar på klubbens hemsida.

ANNONS

Han fortsätter:

- Han är fostrad i FCK:s akademi, där han varit i flera år, han har visat en skön attityd och utifrån det ramverk som ledarstaben satt upp är det en karaktär som kommer passa ypperligt väl in i vår grupp.

Kontraktet med backen är skrivet över fyra år.

Publicerad 2023-02-02 kl 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto