Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Powell blir tränare för Östersunds FK - Azrafshan återvänder

Superettan 2022-01-04 kl 13:15

Per Joar Hansen lämnade Östersunds FK efter säsongen 2022.
Nu står det klart att han ersätts av Magnus Powell. 
Samtidigt återvänder Amir Azrafshan, som varit arbetsbefriad under hösten. 

Foto: Bildbyrån

Per Joar Hansen anslöt till Östersunds FK i september på ett korttidskontrakt. Efter säsongen stod det klart att det inte förlängdes utan norrmannen lämnade klubben i samband med nedflyttningen till superettan. Sedan dess har de varit på tränarjakt och enligt Östersunds-Posten har man arbetat parallellt med flera spår.

Nu står det klart att valet faller på Magnus Powell att ta över posten. Han har skrivit på med klubben till 2024. 

Vi är väldigt nöjda över att presentera Magnus Powell som kommer leda laget och staben framöver. I Magnus får vi en tydlig ledare med stor erfarenhet av elitfotboll, både som spelare och tränare. Han kommer tillföra positiv energi, en spelstil som vi tror på och nyttiga erfarenheter som kommer väl till hands i hans nya roll hos oss, säger fotbollschefen Stefan Lundin. 

ANNONS

Powell har tidigare assisterade i Gif Sundsvall samt huvudtränare i Levanger och Sandefjord i Norge. I dag tränar han 07 Vestur på Färöarna. Som spelare representerade han bland annat Sundsvall, Örebro och Helsingborg.

Samtidigt står det klart att den tidigare tränare Amir Azrafshan återvänder till klubben. När Joar Hansen tog över tränarrollen valde klubben inte att avskeda Azrafshan utan han arbetsbefriades tills årskiftet och han kommer nu gå in i Powells tränarstab. 

Amir är en duktig tränare med ett mycket stort engagemang och vi ser den här lösningen som den bästa för att skapa ett starkt team runt laget. Så snart Magnus är på plats kommer vi direkt sätta oss ner för att forma staben och titta på detaljerna kring hur arbetsfördelningen kommer se ut, säger Lundin.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto