Krisen fortsätter i Östersund – föll tungt mot Utsikten

Östersund föll hemma mot Utsikten med 3-0.
Det var lagets tredje raka förlust i superettan.

Östersund fortsätter ha det tufft i superettan. Under lördagen föll laget hemma mot Utsikten med 3-0.

Efter en mållös första halvlek gav Nsima Peter gästerna ledningen i upptakten av den andra halvleken och det målet satte ton för den andra halvleken.

Jakob Hedenquist utökade Utsiktens ledning knappa kvarten efter ledningsmålet och Albin Skoglund fastställde matchens slutresultat till 0-3 i matchminut 77 efter att Aly Keita drällt med bollen och Skoglund kunde lägga in bollen i öppet mål.

Dagens slutresultat gör att Utsikten lyfter till en andraplats i tabellen och är uppe på samma poäng som som serieledande Utsikten.

Parallellt vann Landskrona borta mot Dalkurd.