Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"Kuno" klar för Östers konkurrent

Superettan

Nu är det klart. Peter "Kuno" Johansson vänder tillbaka till Värnamo efter tiden i Öster.

– Vi ska tillbaka till att satsa på våra ungdomar, säger Johansson till fotbollskanalen.se.

Foto: Scanpix.

För två veckor sedan sade Peter "Kuno" Johansson upp sig från rollen som sportchef i Öster. Under söndagen blev det klart att nästa utmaning blir som tränare i Värnamo.

– Det känns bra, jag har varit där tidigare i fyra år och tycker att det är en bra klubb. Jag var med när vi fick fram alla dom här som slagit igenom och spelar i Allsvenskan och andra ställen nu. Den utbildningen är klubben bra på, säger Johansson till fotbollskanalen.se.

Johansson kommer att gå in i en roll som akademiansvarig och tränare tillsammans med Jörgen Petersson. Han vet vad som krävs för att klubben ska nå målet, att etablera sig i Superettan.

ANNONS

– Vi ska gå tillbaka till att satsa på våra ungdomar. Det har vi varit bra på och det måste vi utnyttja. Nu har vi kvalat oss kvar de senaste säsongerna så det vore ju skönt om vi kan få en lite stabilare grund. Men marginalerna är väldigt små mellan toppen och botten. Det visade Falkenberg nu om inte annat, säger Johansson.

Publicerad 2013-12-22 kl 16:11

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto