Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lawan bryter med Dalkurd: "En legendar inom föreningen"

Superettan

Noll minuters speltid i årets superetta.
Nu går Rawez Lawan och Dalkurd skilda vägar.
- Den bästa lösningen, säger klubbchefen Memo Meral till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Han var lagkapten när Dalkurd spelade i allsvenskan 2018 och han är en av klubbens mest meriterade spelare. Men den här säsongen har Rawez Lawan stått utanför truppen till samtliga matcher i superettan. Nu går parterna skilda vägar.

Kontraktet har brutits i förtid, bekräftar Dalkurd på sin hemsida.

- Vi har ömsesidigt nått en överenskommelse med Rawez om att avsluta kontraktet i förtid. Vi kom gemensamt fram till att detta var den bästa lösningen för bägge parter, i och med det läge som föreningen befinner sig i, säger klubbchefen Memo Meral.

- Rawez har under sin tid i Dalkurd varit en ledande spelare och varit oerhört viktig för föreningens utveckling och målsättning. Det är ingen överdrift att påstå att han har skrivit in sig i historieböckerna som en legendar inom föreningen. Vi vill tacka Rawez för hans tid i Dalkurd, som har präglats av professionalitet och hårt arbete och vi önskar honom stort lycka till i framtiden.

ANNONS

I mitten av juli skrev UNT om Lawans situation. Då ville 32-åringen inte kommentera läget.

- Jag har lärt mig att om man får en fråga så ska man svara ärligt på den och därför väljer jag att inte svara på frågan om min situation, sa Lawan.

Publicerad 2020-07-31 kl 12:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto