Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Målkung i superettan - snart flyttar Simovic: "Han är inte kvar nästa år"

Skyttekungen Robin Simovic öste in mål i superettan.

Nu väntar nästa kliv.

- Han är inte kvar nästa år, säger Ängelholms sportchef Stavros Papadopoulous till fotbollskanalen.se.

Sammanlagt gjorde den reslige tvåmetersanfallaren 17 mål för ÄFF och bara Pablo Piñones Arce, med 18, överträffade honom. Nu berättar Stavros Papadopoulos att han ser Robin Simovic som förlorad redan i vinter, och att det antingen blir allsvenskan eller utlandet för 21-åringens del.

- Två klubbar har kontaktat oss för att inleda förhandlingar, men vi har inte kommit så långt i processen ännu, säger Papadopoulos till fotbollskanalen.se.

Har de lagt bud eller mer hört sig för?

- De har frågat oss ungefär vilket belopp vi vill ha för Robin. Sedan gissar jag att de vill få fram externt kapital för att lösa övergångssumman och att det är därför det här kan ta lite tid.

Är det klubbar från allsvenskan ni diskuterar med?

- Ja, precis. Men jag vill inte kommentera vilka i det här skedet.

Hur reagerade de på ert pris?

- Det var egentligen inga kommentarer från deras sida. De har ju gjort affärer tidigare och ville bara få en bild av var nivåerna ligger. Att vi inte begär några fantasisummor.

Vad vill Robin Simovic själv göra?

- För honom är det nog viktigast att ta ett kliv uppåt. Det är ju inte så konstigt utan tvärtom ganska logiskt. Om det sedan blir till allsvenskan eller utlandet spelar mindre roll, tror jag.

Hur ser han på just de klubbar som hört sig för i dagsläget?

- Han känner ju naturligtvis till deras intresse. Och jag förmodar att de haft viss kontakt med honom också. Även om man inte får förhandla direkt med spelaren innan klubbarna är överens vill man ju som köpande part veta om han överhuvudtaget kan tänka sig övergången.

När tror du att en eventuell affär blir klar?

- Svårt att säga några exakta tidsramar. Men Robin kommer inte att vara kvar hos oss. Han går vidare och frågan är bara när allting sker, säger Stavros Papadopoulous.

Publicerad 2012-12-03 kl 10:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons