Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Malmö-lånets sågning:"Det hade ett dagisbarn kunnat se"

Foto: Scanpix

Nilsson

Det blev ingen match mellan Ljungskile och Landskrona. Planen var för dålig.

– Det var mer sand och sten än det var gräs, säger Landskronas Alexander Nilsson till fotbollskanalen.se.

Landskronas spelare skulle precis gå ut från omklädningsrummet för att värma upp, då fick de beskedet att det inte skulle gå att spela matchen mot Ljungskile.

– Det var ju jävligt trist, vi hade åkt en lång bussresa och sedan blev det inställt, säger Landskronas lån från Malmö, Alexander Nilsson, till fotbollskanalen.se.

Det var domaren och matchdelegaten som hade tagit beslutet att planen inte var spelduglig. Något som Nilsson inte hade något att invända mot.

– Det var mer sand och sten än det var gräs. Jag förstår inte hur man inte kunde se tidigare att planen inte var spelduglig. Det hade ett dagisbarn kunnat se, säger Nilsson till fotbollskanalen.se.

Ljungskile ville i sin tur fördröja matchen så att man skulle kunna städa bort gruset från planen och sedan spela matchen. Nu siktar klubben på att matchen ska spelas på tisdag.

– Ja, vi har jobbat med att ta bort allt nu och förhoppningsvis kan planen besiktigas imorgon och sedan spelas på tisdag, säger Ljungskiles fotbollsansvarige, Lennart Göransson, till fotbollskanalen.

Tidigare under säsongen har Ljungskile spelat sina hemmamatcher "borta" på Borås Arena. Eftersom söndagens match blev inställd får laget fortsätta vänta på att få spela sin hemmapremiär på Markbygg Arena.

Publicerad 2013-05-05 kl 18:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons