Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Målvaktsvärvning bakom trendbrott för Landskrona

Superettan

Tre matcher - noll insläppta. Ivo Vazgec har vänt trenden för Landskrona.
- Han har rutinen, säger Henrik Larsson till fotbollskanalen.se.

Bottenkampen i superettan spetsar till sig och efter Landskronas seger mot Brage med 1-0 är det flera topptippade lag som Hammarby, BP och Bois inblandade i striden.
- Vi har haft några bra resultat på sistone men vi måste vara ödmjuka och förstå varför vi nu plockar poäng och inte gjorde det innan. Spelar vi så löser vi den situationen, säger Henrik Larsson på väg hem från Borlänge.

- Vi gör en bra match i dag, har spelet hela tiden och begränsar dem till få chanser. En välförtjänt seger.

Vad gör ni nu som ni inte gjorde tidigare?
- Vi har hållit nollan i tre matcher och sedan har vi fått in bollen, det har vi haft svårt med under hela den tid jag varit här trots att vi skapat chanser.

ANNONS

För tre matcher sedan värvade Landskrona in Ivo Vazgec och petade Mirza Selimovic och Henrik Larsson hymlar inte om att det varit en faktor.

- Det tror jag definitivt att det var, det stämde inte för Mirza efter den starten han fick, men jag tror säkert att han kommer tillbaka. Men Ivo har mer rutin och det sprider sig ett lugn i försvaret.

Vad tror du om kampen att undvika kval?
- Många lag som är inblandade och vi har varit där hela tiden och vi måste vara ödmjuka och ta en match i taget. Man hoppas alltid att det ska gå bra men det är åtta matcher kvar.

En kroatisk provspelare skickades hem i helgen och Henrik Larsson tror inte på fler nyförvärv, men vill inte stänga dörren helt.
- Jag vill aldrig säga aldrig, får vi ihop det med externa finansiärer och det dyker upp något så kanske men jag tror det inte.

ANNONS
Publicerad 2011-08-29 kl 22:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto