Marklund tvåmålsskytt när Assyriska slog Norrköping

Forne skyttekungen Göran Marklund var het när Assyriska tog emot Norrköping hemma i Södertälje – anfallaren sänkte Norrköping med två mål.

Veterananfallaren Göran Marklund stod ut från mängden i superettan på söndagen. Bland i övrigt målfattiga matcher gjorde Marklund två mål och såg till att Assyriska fick med sig tre poäng från mötet med Norrköping.

Marklund, 34 år och assisterande tränare i Assyriska till AIK:s tidigare guldtränare Rikard Norling, gav Södertäljelaget ledningen efter en halvtimmes spel och han fyllde på med sitt andra mål strax efter pausen. Christopher Telo reducerade för gästerna i 80:e minuten, men Assyriska vann med 2-1 och tog sig uppåt i tabellen.

Assyriska-IFK Norrköping 2-1 (1-0)
1-0 Göran Marklund (30), 2-0 Göran Marklund (47), 2-1 Christopher Telo (80).

Publik: 3 120.
Publicerad 2010-04-18 kl 18:53