Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mittbacken lämnar Bois omedelbart – har fått nytt jobb

Superettan

Viktor Svensson lämnar Landskrona Bois med omedelbar verkan.
Mittbacken har fått ett nytt civilt jobb och flyttar till Stockholm.
- Vi försökte så klart få Viktor att spela kvar, säger tränaren Jack Majgaard Jensen till klubbens hemsida. 

Foto: Bildbyrån

Mittbacken Viktor Svensson har varit ordinarie i Landskrona Bois som kämpar i botten av tabellen. Men nu meddelar klubben att Svensson lämnar Bois med omedelbar verkan eftersom att han har fått ett nytt jobb.

- Han har fått ett civilt jobb i Stockholm som är så pass högt rankat för honom att han inte kunde säga nej, säger tränaren Jack Majgaard Jensen till Helsingborgs Dagblad.

- Vi försökte så klart få Viktor att spela kvar, men känslan är att man inte ska tvinga någon till det. När vi är i den situation vi är i måste alla vara hundra procent fokuserade på de uppgifter vi har. Vi vill inte ta risken att han spelar och kanske är på ett annat ställe mentalt.

ANNONS

Trots att Svensson har kontrakt med Landskrona ville klubben inte stå i vägen för spelarens civila karriär.

- Det har varit en diskussion i klubben under en längre tid. Jag har inte varit involverad hela tiden, men jag tycker inte att man kan tvinga någon att prestera hundra procent om spelaren inte är här mentalt. Är det mitt eller Viktors ansvar om han skulle göra ett misstag ute på planen? Det är jättetråkigt, för Viktor är en bra spelare. Ingen tvekan om det, säger Majgaard Jensen.

Klubben meddelar att Svensson fortfarande kommer vara registrerad hos Landskrona och att han eventuellt kan komma att spela vid stora skadeproblem i klubben.

Landskrona ligger på negativ kvalplats i superettan när laget har spelat 22 matcher.

Publicerad 2018-09-17 kl 20:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto