Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Noring tränar med TFF: "Bjudit in honom"

Superettan

Viktor Noring är klubblös.
Just nu tränar målvakten med Trelleborgs FF i superettan.
- Han är en gammal TFF-spelare så vi har bjudit in honom i träning, säger TFF-managern Peter Swärdh till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Förra säsongen tillhörde målvakten Viktor Noring Landskrona. Där blev det tolv matcher men i vintras lämnade han klubben och just nu håller han igång med Trelleborgs FF, där han slog igenom i början av 2010-talet.

- Viktor hörde av sig till oss för att han inte har någonstans att träna. Han är en gammal TFF-spelare så vi har bjudit in honom i träning, säger TFF-managern Peter Swärdh till Fotbollskanalen.

Swärdh berättar att TFF letar efter förstärkningar på just målvaktspositionen.

- Men det är inte kopplat till Viktor. Det är inte av den anledningen han är och tränar hos oss. Han vill ha ett ställe att träna på och har hört av sig till oss. Och som gammal TFF-målvakt välkomnar vi honom att hålla igång med oss.

ANNONS

Hur länge kommer han träna med er?
- Det finns ingen deadline på det just nu.

Noring har spelat i en rad olika klubbar under sin karriär. Förutom att han har representerat TFF och Landskrona har han också tillhört Malmö FF, Heerenveen, Hearts, Bodö/Glimt, Celtic och Lyngby.  

Publicerad 2019-03-06 kl 20:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto