Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: "Ante" förlänger med Halmstads BK

Superettan

Andreas Johansson, 40, fortsätter karriären.
Han har förlängt avtalet med Halmstads BK över säsongen 2023.
- Det har blivit så naturligt då jag trivs otroligt bra med det här livet, säger han på klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Andreas Johansson har spelat 471 seriematcher inom den svenska elitfotbollen - och under torsdagen står det klart att det väntas bli långt fler än så. 40-åringen förlänger sitt kontrakt med Halmstads BK över säsongen 2023.

- Det har blivit så naturligt då jag trivs otroligt bra med det här livet, det är ett privilegium att spela fotboll och få göra det man älskar. Så när Magnus (Haglund, tränare) ställde frågan för några dagar sedan, då ville jag först ta ett snack därhemma. Det var mer eller mindre en självklarhet hemifrån också, samtidigt som det känns bra i kroppen. Jag träffade sen Magnus och då gjorde vi klart det snabbt. Precis som förra året var det lika snabba förhandlingar. Jag är väldigt tacksam för klubben som erbjuder mig möjligheten att få fortsätta spela fotboll trots min ålder, så jag är glad, berättar "Ante" på klubbens hemsida.

ANNONS

Haglund säger följande om att mittbacken fortsätter spela även nästa år:

- Det känns väldigt bra att vi har med vår mittback och lagkapten även 2023. "Ante" håller fortsatt mycket hög klass när vi kommer till match, men gör en enorm nytta varje dag på träning, i omklädningsrum, på resor och i alla möjliga sammanhang för laget, gruppen och klubben.

Andreas Johansson inledde sin proffskarriär i HBK, och flyttades upp till A-laget 2002. Sedan dess har han gjort en sejour i Bochum i Tyskland, samt sju år i IFK Norrköping innan han återvände hem till HBK inför säsongen 2019. 

Publicerad 2022-07-07 kl 15:33
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto