Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Brages succéspelare säljs till Jeonnam Dragons

Superettan

Han har varit en tongivande spelare i superettan.
Nu meddelar Brage att Leonard Pllana säljs till sydkoreanska Jeonnam Dragons.
- Det finns inga ord som kan beskriva vad Brage betyder för mig, säger han till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Leonard Pllana.

Leonard Pllana anslöt till IK Brage från Gais inför säsongen 2020. Senaste två säsongerna har den 25-årige yttern noterats för 21 mål samt tio assist på 56 matcher i superettan - vilket har väckt intresse bland utländska klubbar.

På tisdagen meddelar nämligen Brage att Pllana säljs till Jeonnam Dragons.

- Tiden i Brage har varit helt fantastisk. Jag har haft mina två bästa år fotbollsmässig och jag är så tacksam för det. Det finns inga ord som kan beskriva vad Brage betyder för mig, och jag vill tacka alla spelare, ledare och hela klubben. Jag har skaffat jättefina bröder som betyder mycket. Och självklart vill jag tacka Serik Fans och alla supportrar för stödet de visat, säger Pllana till klubbens hemsida och fortsätter:

ANNONS

- Jag vill också rikta ett speciellt tack till min tränare Klebér, för att han trodde på mig hela tiden och gav mig den stora rollen som jag hade i Brage. Jag är så tacksam och kommer aldrig glömma dig coach.

Leonard Pllana ser fram emot äventyret i Sydkorea.

- För min egen del känns det jättebra att flytta till Asien. Jag ville testa något nytt och när jag hörde konkret intresse från Sydkorea och Jeonnam Dragons, att de vill köpa mig och att de tror mycket på mig, så blev jag nyfiken och jag började undersöka vilken typ av klubb det var. Och jag såg att klubben vann cupen i Sydkorea förra året och att de därmed skulle spela Asiens Champions League, säger han.

Jeonnam Dragons spelar i den sydkoreanska högstaligan.

Publicerad 2022-01-25 kl 09:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto