POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
1v

Officiellt: Gais förstärker med brasiliansk back

Foto: Bildbyrån.

Gais är i högsta grad med i bottenstriden i superettan.
Nu förstäker laget truppen med brassebacken Henrique Moura. 
- Henrique är en stabil och erfaren mittback, säger Gais-tränaren Patrik Ingelsten. 

Gais är i kris och med i bottenstriden i superettan. Under torsdagen presenterade Göteborgsklubben anfallaren Aaron Drinan, 21, från Ipswich och nu förstärker föreningen truppen med ytterligare en spelare - brasilianske backen Henrique Moura. 

Moura, 28, har skrivit på ett kontrakt som träcker sig över den resterande delen av säsongen och kommer senaste från FK Sabail i Azerbajdzjan.

- Henrique är en stabil och erfaren mittback som kommer att bidra med trygghet i defensiven. Han är placeringssäker och en skicklig duellspelare men har också en fin passningsfot. Vi vet också att han kan vara ett offensivt hot tack vare sitt fina huvudspel, säger Gais-tränaren Patrik Ingelsten i en kommentar på föreningens hemsida. 

Moura har dessförinnan meriter från spel i ligamästaren Deportivo Saprissa i Costa Rica och från spel i den brasilianska andra- och tredjeligan. 

Moura gör under fredagen sin första träning med superettanlaget som är placerat på 13:e-plats i serietabellen. Gais meddelar vidare att föreningen hoppas få spelaren spelklar så fort som möjligt, då en process med arbetstillstånd ska bli klar först. 

Publicerad 2019-08-09 kl 11:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå