Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Henrik Åhnstrand tar över Gif Sundsvall

Superettan

Henrik Åhnstrand ersätter Tony Gustavsson i Gif Sundsvall.
Detta ihop med Andreas Pettersson och Tommy Naurin som assistenter. 

Foto: Bildbyrån.

Gif Sundsvall har under ett par veckor stått utan tränare, men har nu hittat en ny lösning till nästa säsong. Säsongen 2020, då Giffarna spelar i superettan, leds laget av Henrik Åhnstrand. Han kommer att flankeras av Andreas Pettersson och Tommy Naurin, det meddelar klubben på sin hemsida.

- Vi jobbar med utveckling av talanger i Norrland, men inte bara spelare. Henrik Åhnstrand är ett tydligt bevis på vår talangutveckling även med tränare i regionen, säger sportchef Urban Hagblom i en kommentar på klubbens hemsida.

Förra säsongen inleddes med Joel Cedergren som huvudansvarig. Cedergren fick dock sparken i slutet av augusti efter en lång tids sämre resultat. Han ersattes av Tony Gustavsson som dock inte lyckades hålla klubben kvar i den högsta serien.

ANNONS

Pettersson och Åhnstrand var under förra säsongen assisterande tränare, medan Naurin, som är tidigare målvakt och lagkapten i föreningen, var målvaktstränare. 

Publicerad 2019-12-12 kl 13:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto