POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Officiellt: HIF-målvaktens kontrakt bryts: "Varit en ära"

Foto: SCANPIX

Helsingborgs IF och Tomer Chencinski bryter kontraktet, ett år i förtid. Nu går målvakten till irländska Shamrock Rovers.
- Jag kommer för alltid att vara en rödblå supporter, säger Chencinski till HIF:s hemsida.

Helsingborg fortsätter att tappa spelare efter degraderingen till superettan till nästa säsong. Nu lämnar målvakten Tomer Chencinski, som kom till klubben inför den här säsongen. Kontraktet skrevs då på två år med option på ytterligare ett år, men bryts nu i förtid. "Parterna väljer alltså nu att i samförstånd bryta det nuvarande kontraktet", skriver HIF på sin hemsida.

- Jag vill tacka alla supportrar från botten av mitt hjärta. Det har inte varit den lättaste säsongen, men jag vet att HIF kommer komma igen. HIF är en fantastisk klubb med några av de bästa supportrar jag någonsin har träffat. Oavsett läge så har ni alltid gjort er hörda. Det har varit en ära att få representera klubben och jag kommer för alltid att var en röd-blå supporter, säger Tomer Chencinski till klubbens hemsida.

Chencinski startade 19 matcher för HIF i allsvenskan under säsongen. När han nu lämnar klubben går han till irländska Shamrock Rovers.

Publicerad 2016-12-15 kl 17:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå