Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Mittfältare lämnar Norrköping för superettan-klubb

Allsvenskan

Erik Lindell har under senaste åren varit utlånad till Degerfors.
Nu lämnar mittfältaren Norrköping permanent för flytt till klubben.
- Lindell är en maskin, säger Degerfors-tränaren Stefan Jacobsson. 

Foto: Bildbyrån.

IFK Norrköping-mittfältaren Erik Lindell, 23, har under de två senaste säsongerna varit utlånad från Peking till Degerfors IF i superettan. I dag blev det klart att Lindell lämnar Peking permanent för spel i superettan-klubben.

Degerfors meddelade att Lindell har skrivit på ett kontrakt på ett plus två år. 

- Det här känns jättebra och det känns som att det blir den bästa lösningen för mig att komma tillbaka, jag har haft två jättebra år här, så jag behöver ingen startsträcka utan jag känner ju klubben både utan och innan, perfekt helt enkelt, säger Lindell i en kommentar på föreningens hemsida. 

ANNONS

Degerfors huvudtränare Stefan Jacobsson om nyförvärvet:

- Lindell är en maskin skulle jag vilja säga, han är en optimal spelartyp för wingback med sin fysiska styrka, där han orkar springa i 95 minuter upp och ner mellan hörnflaggorna. Han har under de två åren som han varit här tidigare bidragit med väldigt mycket bra kvalitativa saker, dels ett hårt jobb där ute på planen och har ju slagit ett och annat inlägg om man säger och han är användbar på båda kanterna, säger han i en kommentar på föreningens hemsida. 

Lindell gjorde under förra säsongen 24 matcher för Degerfors i superettan. Året innan blev det 26 matcher för klubben i samma serie. 

Publicerad 2019-03-04 kl 15:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto