Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Östersund värvar norska ytterbacken Sivertsen

Eliteserien

Östersunds FK förstärker i försvaret.
Norrmannen Erlend Sivertsen är klar för superettan-klubben.
- Det är en klubb som vill upp och fram så det känns spännande att kunna vara med på resan, säger han i pressmeddelandet.

Foto: Bildbyrån

Erlend Sivertsen har spenderat större delen av sin elitkarriär i Kristiansund BK i Norge. Nu lämnar 30-åringen Norge för första gången och har skrivit på för Östersunds FK över säsongen 2022.

- Erlend är en ytterback med en fin bakgrund och stor erfarenhet av spel i Norska Eliteserien samt OBOS-ligaen, vilket kommer ge laget viktig erfarenhet in i nästa säsong. Det är en mycket spelskicklig ytterback med en väldigt fin vänsterfot som laget kommer kunna dra stor nytta av under säsongen, säger fotbollschef Stefan Lundin om värvningen.

Sivertsen ansluter till laget omgående och kommer träna med laget under onsdagen.

ANNONS

- Det känns väldigt bra att nu ha skrivit på för klubben. Efter jag hade fått kontakten med Magnus där han berättade om allt fick jag verkligen en stor tro på projektet Östersunds FK har startat. Det är en klubb som vill upp och fram så det känns spännande att kunna vara med på resan som startar här och nu, säger Sivertsen själv i pressmeddelandet.

Publicerad 2022-01-25 kl 21:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto