Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ola Andersson hjälper Sleipner

Superettan

Ola Andersson får ett nytt jobb inom fotbollen. Den förre sportchefen i AIK ska hjälpa division 1-klubben Sleipner med matchanalyser för spelarna.

Efter avhoppet från uppdraget som sportchef i AIK har han inte varit i någon klubb utan koncenterat sig på jobbet som expertkommentator i tv. Nu ska han hjälpa Norrköpingsklubben Sleipner att analysera matcherna och gå igenom dem med spelartruppen.

- Vi har länge eftersträvat och att få våra matcher filmade för senare utvärdering och för att spelarna själva ska få se hur det ser ut, säger tränare Tor-Arne Fredheim klubbens hemsida.

-Jag fick en förfrågan genom personliga kontakter om jag ville hjälpa Sleipner i starten med den här formen av matchanalys, och det ville jag gärna, säger Ola Andersson.

ANNONS

Han var på plats och såg lördagens förlustmatch mot Kristianstad för att få en bild av laget.

- Under matchen noterade jag ner ett 50-tal punkter med tidskoder, både offensiva och defensiva sekvenser. Sedan har jag fått hjälp att redigera fram tio av varje, som jag visat här ikväll och vi har diskuterat kring, säger Ola Andersson.

Publicerad 2009-08-12 kl 08:41
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto