ÖSK tog andra raka segern - Milleskog målskytt på nytt

Örebro SK tog andra raka segern i superettan.
Norrby fick se sig besegrat med 2-0.
Talangen Noel Milleskog blev målskytt för andra matchen i rad.

Örebro SK gästade Norrby i superettans tredje omgång. Det var länge mållöst i mötet för båda lagen. Men när pausen närmade sig tog gästerna ledningen.

Det var då rutinerade Jiloan Hamad som nickade in bollen i mål på ett inlägg från Daniel Gustavsson. Därmed fick ÖSK med sig ledningen in i halvtid.

Andra halvlek skulle sedan utspela sig i liknande manér, då det dröjde innan det blev mål. Först i den 90:e minuten i matchen kom det andra målet för dagen. Jake Larsson hade en kvart tidigare fått lämna plats för talangen Noel Milleskog och det skulle visa sig ge utdelning. David Seger drev upp bollen på kanten och slog in den centralt till sin 19-årige lagkamrat som avslutade till 2-0.

Norrby fick i absolut sista stund chansen att snygga till siffrorna, då hemmalaget tilldömdes en straff. Men Melvin Anderssons skott gick i stolpen. Det var det sista som hände i matchen och ÖSK hade därmed säkrat andra raka segern med Axel Kjäll vid rodret. För Norrby innebar det första förlusten och första poängtappet för säsongen.