Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rashkaj: "Jag kände mig utfryst"

Superettan

Anel Rashkaj var petad under säsongsavslutningen i Örgryte.
Något han aldrig fick en förklaring till.
- Jag kände mig utfryst, faktiskt, säger mittfältaren till GP.

Foto: Bildbyrån.

Anel Rashkaj, 33, lämnade nyligen Örgryte. Efter att ha fått sparsam speltid under slutet av sin tid i klubben. Och att han var petad är någonting han, enligt honom själv, aldrig fick en riktig förklaring.

Det fick mittfältaren att känna sig oönskad och enligt Rashkaj behandlade tränaren Brynjar Gunnarsson honom på ett icke-tillfredsställande sätt.

- Jag kände mig utfryst, faktiskt. I slutet. Det var jättekonstigt. Vi tog massa poäng när jag spelade i somras, sedan att jag fick knäproblemet innan Östersund ... det var inget jag kunde styra över. Jag blev oerhört besviken när det med knäet dök upp, för jag kände mig på gång då. Först trodde jag säsongen var över. Sedan gick det mycket snabbare att komma tillbaka. Men så fick jag inte vara med alls ändå efter det, säger mittfältaren till GP och fortsätter:

ANNONS

- Jag hade jag velat att det varit bättre kommunikation från tränarens sida. I ett lag kan du få skador och avstängningar. Helt plötsligt behöver du kanske en spelare som är vid sidan. Hur ska den spelaren vara förberedd mentalt om du har frusit ut honom helt?

Öis tillförordnade sportchef Andreas Karlsson svarar på kritiken genom att varken säga bu eller bä.

- Hur han har upplevt speltiden är mellan honom och tränaren. Jag tror att alla som inte får spela känner att det är något fel. Vi bytte ju tränare, om det är det han menar vet inte jag. Vi avslutade det på ett bra sätt, säger Karlsson till GP.

Öis höll sig kvar i superettan genom att vinna kvalet mot Sandviken. 

Publicerad 2022-12-02 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto