Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Reinholdsson förklarar omtalade bilderna: "Mycket frustration"

Superettan

Lagkamraterna André Reinholdsson och Niklas Söderberg rök ihop efter matchen mot Norrby.
Reinholdsson vill tona ner det som hände.
- Det är nästintill redan löst, säger 26-åringen till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån/Discovery+.

Se bråket mellan Reinholdsson och Söderberg i spelaren ovan.

Det hettade till rejält mellan lagkamraterna Niklas Söderberg och André Reinholdsson efter att slutsignalen gick mellan Brage och Norrby (2-2). Först började tjafsa, sedan gick de mot varandra och började knuffas.

Spelare från motståndarlaget Norrby fick kliva emellan för att sära på Brage-duon.

De märkliga bilderna på bråket har spridits på sociala medier, så vad var det egentligen som inträffade? André Reinholdsson vill inte gå in i detalj på vad som hände, men erkänner att telefonen har gått varm.   

- Du är inte den första som ringer om det här. Vi har pratat om det och vi löser det internt. Det är inget som vi vill dela med oss av till media. Det var en hetsig situation där det utbyttes ord. Det är en sak vi kan lösa internt och det är nästintill redan löst, säger Reinholdsson till Fotbollskanalen.

ANNONS

Den är nästan är löst?
-Vi har varit lediga i dag. Vi kom hem 04.30 i natt. Vi har träning i morgon och ska ta hand om det då. Jag och Niklas är bra vänner så att vi kommer att lösa det utan problem.

Reinholdsson menar att orsaken till bråket bottnade i det oavgjorda resultatet, känslor och besvikelse. 

- Det var en match där vi givetvis var besvikna efteråt. Vi vill ta tre poäng och fick jobba i uppförsbacke större delen av matchen. Det är få minuter och vi hamnar i en diskussion där vi inte är ense. Det ena leder till det andra, säger han och fortsätter:

- Det var mycket frustration. Men det är inget som vi inte kommer att kunna lösa internt. Det är sådant som händer. Det är mycket känslor, men sedan är det tråkigt att det sker som det gör. Men det är inga första gången det händer i fotbollshistorien.

ANNONS

Brage är tvåa i superettan med 33 poäng. Upp till ettan Halmstads BK skiljer åtta poäng och ned till trean Brommapojkarna är det en poäng. Borlängelaget ställs härnäst mot Landskrona Bois på måndag nästa vecka.

Publicerad 2022-08-10 kl 17:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto