Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Runström tränar med Bajen - men vill se storsatsning

Björn Runström tränar med Hammarby. Men för att en comeback ska kunna bli aktuell så kräver den forne Bajen-stjärnan en storsatsning.

- Det stämmer att Björn tränar med Hammarby men det finns inte på kartan att spela med Hammarby i superettan som det ser ut i klubben i dag, säger hans agent Patrick Mörk till FotbollDirekt.se.

Sedan Björn Runström bröt kontraktet med norska Molde har det stått klart att han återvänder till Odense som han har kontrakt över nästa säsong.

Hammarby ser i dagsläget inte ut som ett alternativ, trots att det låter som att det inte skulle vara lönlöst för Hammarbys ledning med en kraftansträngning.

- Ja, det är klart att Björn skulle lyssna om Hammarby lovade en storsatsning och hörde av sig med ett bra bud, säger agenten och betonar:

- Björn stänger aldrig några dörrar men som det ser ut i dag så är Hammarby inget alternativ för Björn.

Runström är nu inställd på en omstart i Odense från årsskiftet.
Med ett kontrakt över 2011 och med både tränaren och sportchefen sparkad så torde rimligen situationen vara bra mycket bättre innan han blev utlånad.
Det är i alla fall en stark förhoppning Runström har inför det att han nu återvänder till den danska tabellsexan i Superligan.

- Björn kom ju inte överens med vare sig tränaren eller sportchefen och blev orättvist behandlad så det är klart att han borde ha mycket större möjligheter nu, fortsätter agenten.

Publicerad 2010-10-27 kl 16:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons