Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sirius kapten allsvenskt aktuell: ”Kommit förfrågningar”

Superettan

Carl Nyström kan komma att lämna IK Sirius. Flera allsvenska klubbar har hört sig för, enligt hans rådgivare.
- En handfull klubbar har kommit med intresseförfrågningar, säger Erik Hellgren till Fotbollskanalen.

Foto: Siriusfotboll.se

I flera år har Carl Nyström varit en kugge i IK Sirius. Han har tagit steget upp med Uppsala-klubben från division 1 och i år har Sirius alla möjligheter att gå upp i allsvenskan. Laget ligger trea i superettan, och därmed på kvalplatsen, efter 18 omgångar.

Men frågan är om Nyström är kvar i klubben efter säsongen. Mittbacken och Sirius lagkapten (tillsammans med Niklas Busch Thor) sitter nämligen på ett utgående kontrakt och enligt 24-åringens rådgivare finns det ett stort intresse för spelaren.

- Det är en handfull klubbar i allsvenskan som har hört av sig och kommit med intresseförfrågningar, säger rådgivaren Erik Hellgren.

ANNONS

Vad är Carls ambition?
- Han vill spela i allsvenskan. Men han trivs bra i Sirius och han vill gå upp i allsvenskan med dem. Om de går upp är Sirius ett jättestarkt alternativ.

Hellgren avslutar:

- Vi får väl se vad som händer. Det är många faktorer som spelar roll. ”Calle” är i en viktig ålder och behöver skriva ett bra kontrakt nu.

Publicerad 2015-08-04 kl 13:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto