Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Smällen för Hammarby: Blödningen sabbar Ayrancis höst

Hammarby slåss i botten av superettan.
Nästa smäll: en blödning stoppar klubbens målkung.
- Säsongen är över, säger Sinan Ayranci.

Det var för drygt två veckor sedan, när Hammarby mötte Brage, som olyckan var framme. Den 21-årige anfallaren - som leder den interna skytteligan på fem mål - gjorde illa låret i en närkamp och resultatet blev en klassisk lårkaka.

När han sedan skulle göra comeback på träning halkade Ayranci och träffade precis samma onda del av benet när han slog i marken. Den första tanken var att skadan snart skulle ge med sig, men framåt kvällen insåg han att så inte var fallet.

- Jag kände världens smärta. Låret hade svullnat, det var dubbelt så stort och jag åkte direkt in till akuten, säger Ayranci till Hammarbys hemsida.

På sjukhuset fick han ligga för observation och morgonen därpå tappade läkarna hans lår på det gamla blodet som samlat sig i det skadade området. Men klumpbildningen var för stor vilket ledde till att man tvingades göra ytterligare ett ingrepp.

Nu tvingas Ayranci till två månaders vila. Säsongen är därmed slut för hans del.

- Man kan snacka om otur och så, men jag har legat i en vecka på en avdelning tillsammans med personer som har amputerat sina ben. Det gör en tacksam att det är en sån liten skada. I längsta fall är jag borta i två månader, här finns människor som har men för resten av sina liv. Så jag känner bara att jag ska komma tillbaka och försöka vara ännu starkare, säger Ayranci.

Publicerad 2011-09-01 kl 12:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons