Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Syrianska efter knallskottet: "Har inget med fotboll att göra"

Superettan

Efter skandalen på Södertälje Fotbollsarena där matchen mellan Syrianska och Dalkurd avbröts efter att knallskott kastats in på planen intill flertalet spelare, tar Syrianska nu avstånd från händelsen på sin hemsida.

3:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Det var efter dryga timmens spel som någon i Syrianskas klack kastade in ett knallskott på planen som briserade intill två Dalkurd-spelare, med följd att Richard Yarsuvat fick föras till sjukhus. Matchen bröts och arenan tömdes efter visst tumult.

Nu fördömer Syrianska attacken på sin hemsida.

- Det som skedde på matchen har absolut inget med fotboll att göra och vi kommer från klubbens håll, tillsammans med polisen, göra allt för att identifiera samtliga individer som var inblandade i gårdagens händelser och därigenom vidta åtgärder. Vi har kontakt med den skadade spelaren och kan meddela att han mår bättre än vad han gjorde igår. Under smällen skadades två ordningsvakter som vi också har kontinuerlig kontakt med och vi hoppas att samtliga tillfrisknar så snart som möjligt, skriver klubben.

ANNONS

Fotbollskanalen har sökt representanter från Dalkurd angående den skadade spelaren.

Publicerad 2017-06-04 kl 12:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto