Trelleborgs FF låg under med 2-0 mot Dalkurd.
Då lade Skånelaget in en högre växel och vann med 4-2.
- Jag är väldigt glad, säger matchhjälten Henry Offia till Discovery+.

Trelleborgs FF är med i toppen av superettan. Det visade man inte inledningsvis i mötet med bottengänget Dalkurd.

Gästerna i Skåne svarade för en chockstart och ledde med 2-0 efter 20 minuter.

Då kom upphämtningen.

I den 27:e minuten reducerade Mouhammed-Ali Dhaini för TFF och precis före paus kvitterade Henry Offia. Samme Offia gav sedan Trelleborg ledningen i den 46:e minuten.

Det slutade inte där. Med några ynka minuter kvar skickade Niclas Mortensen in 4-2, vilket blev matchens slutresultat.

- Det var en bra prestation. Jag är väldigt glad, säger Henry Offia till Discovery+.

TFF har spelat 33 poäng på 20 matcher och är ett av topplagen - bakom Halmstads BK - i en jämn serie. Dalkurd ligger näst sist med 18 poäng efter 20 spelade matcher.

Publicerad 2022-08-21 kl 15:09