TV: Andra raka segern för Degerfors - slog tillbaka J-Södra

4-1 i premiären mot Syrianska.
Och på söndagen kom andra raka segern för Degerfors när J-Södra slogs tillbaka på Behrn Arena.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Degerfors vann sin premiärmatch i superettan då man slog tillbaka Syrianska på bortaplan med hela 4-1. Under lördagen var det dags för ny match för Värmlandslaget när man tog emot Jönköpings Södra på Behrn Arena.

Matchen skulle egentligen ha spelats på Stora Valla, men på grund av att planen inte är i tillräckligt gott skick i nuläget fick matchen flyttas till Örebro.

Själva matchen började med att J-Södra tog ledningen efter knappa 20 minuter. Fabio da Gama spelade fram Daryl Smylie som från straffområdesgränsen placerade in 1-0 för bortalaget.

Innan första halvlek var slut hade dock Degerfors vänt. Först nickade Erik Björndahl in kvitteringen och i halvlekens slutskede satte Nikola Ladan dit 2-1 på straff.

I slutet av andra halvlek tryckte J-Södra på för en kvittering men Degerfors lyckades hålla tätt och tog därmed sin andra raka seger. Däremot åkte laget på en otäck skada när Björndahl föll till marken efter en hörna i matchens slutskede.

Resultatet på söndagen innebär också att J-Södra inlett årets spel i superettan med två raka förluster.