TV: Camara Jönsson sänkte Degerfors på Vångavallen

Trelleborgs fina hemmaform håller i sig.
Salif Camara Jönsson blev matchvinnare när Degerfors besegrades med 2-1.

Det blev en tung förlust mot serieledande Brommapojkarna senast. Men Trelleborg lyckades studsa tillbaka mot Degerfors hemma på Vångavallen.

Ledningsmålet kom i den 37:e minuten sedan Degerfors Hampus Zackrisson olyckligt styrt bollen i eget mål på Mattias Håkanssons avslut. Gästerna kvitterade halvvägs in i den andra halvleken men med fem minuter kvar störtade Salif Camara Jönsson fram efter en snabb spelvändning och fastställde slutresultatet till 2-1. Det var hans 14:e mål för säsongen.

Trelleborg tog därmed sin tredje raka seger på hemmaplan och återfinns på sjätte plats efter 18 omgångar med 29 inspelade poäng. Degerfors är strax bakom på 25 poäng.