TV: Domare ut på bår när J-Södra besegrade Landskrona

Jönköpings Södra vann mot Landskrona Bois.
Matchens stora snackis?
Domare Tess Olofsson tvingades lämna matchen på bår.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan. Bilder från Discovery+.

Jönköpings Södra ställdes mot Landskrona Bois under lördagen, och det var hemmalaget som hade vaknat på rätt sida inför matchen. 1-0 kom på straff efter drygt tio minuter, och på tilläggstid i den första halvleken kom även 2-0.

Något av målen var däremot inte första halvleks stora snackis, utan det var när domaren Tess Olofsson tvingades bryta matchen. Olofsson såg ut att vricka foten och fick lämna på bår. Hon ersattes då av fjärdedomaren Toni Galic.

I den andra halvleken reducerade Landskrona, också det på straff. I slutet av matchen skulle J-Södra utöka ledningen till 3-1 genom Robin Book - hans andra i matchen.

Matchen slutade också 3-1.