TV: Efterlängtad seger för Värnamo - första sedan i april

Sex raka matcher utan seger innan mötet med Frej.
Då vann Värnamo med 3-0 och är uppe på säker mark igen.

Värnamo imponerade under inledningen av årets superettan-säsong. Laget vann tre av de fyra första matcherna med en målskillnad på 10-3. Efter det gick det dock sämre och man tog bara en poäng på de sex efterföljande matcherna.

I dag kom så en efterlängtad seger för smålänningarna när man hemmaslog nästjumbon IK Frej med 3-0.

Efter en mållös första halvlek dröjde det bara sex minuter i den andra innan hemmalaget tog ledningen. Gentrit Citakus inspel letade sig fram till Melvin Frithzell som petade in bollen.

Med dryga 20 minuter kvar av matchen kom också 2-0. Efter ett fin soloräd av hemmalagets Victor Nilsson kunde Liridon Silka enkelt utöka ledningen.

På övertid fastställde Victor Nilsson slutresultatet till 3-0 efter en rejäl målvaktstavla av Frejs målvakt Tito.

Segern innebär att Värnamo tar klivet upp på säker mark igen. Frej är fortsatt kvar under nedflyttningsstrecket.

Se höjdpunkter från matcher i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-03 kl 19:23