TV: Enkelt för Degerfors - som tog andra segern

Degerfors tog sin andra seger genom att vinna borta över Värnamo med 3-1.
– Vår första halvlek är riktigt bra, vi följde matchplanen till punkt och pricka, sa tränaren Patrik Werner till NWT.

Halmstads BK - IFK Värnamo
Halmstads BK
IFK Värnamo
STREAMA IDAG 19:45

Degerfors inledde årets Superettan på sämsta möjliga sett. Förlust borta mot Utsikten i premiären följdes upp med ytterligare en torsk mot GAIS efter en målvaktstavla på tilläggstid. Men nu har laget hoppat på segertåget igen.

I går kom lagets andra raka seger då man besegrade Värnamo med 1-0 borta på Finnvedsvallen. Matchens avgjordes redan under de första trettio minuterna. Först gjorde nyförvärvet från IFK Göteborg, Hampus Zackrisson, 1-0 till bortalaget. Värnamo kivtterade genom Archford Gutu innan Degerfors utökade till 3-1 genom mål av av Andreas Holmberg och Peter Samuelsson.

– Vår första halvlek är riktigt bra, vi följde matchplanen till punkt och pricka, sa Degefors-tränare Patrik Werner till NWT efteråt.

– Jag är jättenöjd med vår prestation, vi vinner matchen klart rättvist.

I och med segern passerade Degefors bland andra Värnamo i mittskiktet i tabellen.