TV: Enkelt för Degerfors - som tog andra segern

Degerfors tog sin andra seger genom att vinna borta över Värnamo med 3-1.
– Vår första halvlek är riktigt bra, vi följde matchplanen till punkt och pricka, sa tränaren Patrik Werner till NWT.

Degerfors inledde årets Superettan på sämsta möjliga sett. Förlust borta mot Utsikten i premiären följdes upp med ytterligare en torsk mot GAIS efter en målvaktstavla på tilläggstid. Men nu har laget hoppat på segertåget igen.

I går kom lagets andra raka seger då man besegrade Värnamo med 1-0 borta på Finnvedsvallen. Matchens avgjordes redan under de första trettio minuterna. Först gjorde nyförvärvet från IFK Göteborg, Hampus Zackrisson, 1-0 till bortalaget. Värnamo kivtterade genom Archford Gutu innan Degerfors utökade till 3-1 genom mål av av Andreas Holmberg och Peter Samuelsson.

– Vår första halvlek är riktigt bra, vi följde matchplanen till punkt och pricka, sa Degefors-tränare Patrik Werner till NWT efteråt.

– Jag är jättenöjd med vår prestation, vi vinner matchen klart rättvist.

I och med segern passerade Degefors bland andra Värnamo i mittskiktet i tabellen.