TV: Falkenberg upp i serieledning - trots tappad poäng mot Örgryte

Falkenberg tog i kväll tillbaka serieledningen från Helsingborg - trots att man tappade en ledning till kryss hemma mot Örgryte.

Se höjdpunkterna i spelaren.

Det var Falkenberg som började bäst i kvällens möte med Örgryte, och i den 25:e minuten tog man ledningen genom ett riktigt kanonskott av den 19-årige talangen John Björkengren, som skickade upp ett distansskott i krysset.

- Det är inte ofta den sitter där den sitter, faktiskt, säger Björkengren till C More i paus.

I den andra halvleken skulle dock Örgryte kvittera efter att Hannes Sahlin tryckt in bollen från nära håll efter en frispark från Diego Montiel.

1-1 stod sig matchen ut, men trots krysset tog FFF tillbaka serieledningen från Helsingborg då man nu toppar tabellen på bättre målskillnad.

Örgryte ligger kvar på sjätte plats i och med krysset.