TV: Hopcutt tremålsskytt när Östersund krossade Utsikten

Östersund krossade Utsikten på hemmaplan och tog ett stort steg mot allsvenskan nästa år.

Östersund gjorde processen kort med gästande Utsikten från Göteborg inför 4 237 åskådare. Hemmalaget hade en tremålsledning i paus och vann matchen i superettan med 5-1. Jamie Hopcutt gjorde hattrick.

Alex Dyer gjorde två mål inom loppet av tre minuter i den första halvleken, hans sjätte och sjunde mål i superettan 2015. I den 44:e minuten rullade engelsmannen Jamie Hopcutt in 3-0 efter en imponerande soloprestation.

Den andra halvleken bjöd på också på tre mål. Joakim Edström reducerade för gästerna, innan Hopcutt stängde matchen med två nätrassel - han har nu gjort nio mål i årets seriespel.

Östersund ligger tvåa i superettan, en poäng bakom Jönköpings Södra, som har en match mindre spelad.

Publicerad 2015-08-24 kl 22:26