POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: Kennedy om nygamla rollen: "Det är där jag är som bäst"

Under Nanne Bergstrands vingar är Kennedy Bakircioglü tillbaka i favoritpositionen. Precis som i Ajax och Twente får han en nummer tio-roll bakom anfallet.
- Jag vet att det är där jag är som bäst, säger Kennedy.

Hammarby går som vanligt in i superettan med ett tungt favoritskap på sina axlar. Extra mycket sedan värvningen av tränaren Nanne Bergstrand blev klar. Spelarna är medvetna om favorittrycket och har inga problem med att hantera det.
- Det är klart att vi vet om att vi är favorittippade, förväntningarna kommer alltid att vara så med Hammarby. Det viktigaste är att vi spelare vet vad vi ska göra.

Den 33-årige Bakircioglü har spelat på många olika positioner under sin karriär. Anfallare, yttermittfältare och central mittfältare för att nämna några. Den här säsongen har han placerats på sin favoritposition, nummer tio-rollen som släpande anfallare.
- Jag har spelat tia i Ajax och i Twente. Jag vet att det är där jag är som bäst. En tia passar mig perfekt, säger Kennedy.

2012 lämnade Bakircioglü Racing Santander och Europaäventyret för att återvända till Hammarby. Återkomsten har inte riktigt blivit det han hoppades på.
- Det är klart att jag är en vinnare och hatar att förlora. Jag hade kunnat spela utomlands, men jag valde att komma tillbaka till Hammarby. Jag hoppas kunna ta steget upp till allsvenskan.

Publicerad 2014-04-02 kl 15:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå