TV: Målfest när Gais vann derbyt mot Utsikten

Gais utklassade Utsikten och vann derbyt med hela 5-2.

Målfyrverkeriet smällde mest i Göteborgsderbyt inför fyrtal i treor, 3 333 åskådare, på Gamla Ullevi. Efter Luka Mijaljevics mål för Utsikten redan i andra minuten dröjde det bara en minut innan Arnar Bragi Bergsson hade kvitterat för Gais.

Och sedan var det tappen ur. I halvtid ledde Gais med hela 5-2, sedan bland annat Bergsson gjort sitt andra mål till 3-1 innan kvarten var spelad. Båda lagen hade bra mållägen i andra halvlek, men fler mål blev det inte.

- Fem mål i en halvlek får man vara nöjd med, sa Bergsson till TV4.

- Vi var väldigt taggade.

Segern var välbehövlig för Gais, som bara hade vunnit fyra av tolv matcher innan och föll med 0-3 mot Syrianska senast.

Se alla målen från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-06-10 kl 23:14