Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Möt "Crespo" Kamara - arrangerar gåfotboll: "Älskar det här jobbet - början av min karriär"

Superettan

Alhassan "Crespo" Kamara har lagt skorna på hyllan.
Nu arrangerar profilen i stället gåfotboll för pensionärer.
- Jag älskar det här jobbet, säger Kamara till TV4. 

2:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela tv-inslaget i spelaren ovan.

Allsvenska profilen Alhassan "Crespo" Kamara, 28, har tillhört klubbar som AIK, Örebro SK, BK Häcken, Halmstads BK och Panetolikos, men berättade i slutet av november för Värnamo Nyheter att han bestämt sig för att lägga skorna på hyllan. 

Kamara kom inför årets säsong till IFK Värnamo, men har under en längre tid haft problem med sitt ena knä sedan han skadade sig allvarligt i Grekland. Smärtan har sagt ifrån, och nu jobbar han i stället med ett nytt projekt - gåfotboll.

TV4-Sporten har hälsat på Kamara i Värnamo för att ta del av profilens nya verklighet med att arrangera gåfotboll för pensionärer. 

ANNONS

- Jag vet att det finns en gemenskap när det handlar om idrott. Det spelar ingen roll om det är fotboll, basket eller volleyboll. Jag skulle vilja att alla i Värnamo som är 60 plus delar det här. Det är en gemenskap. Folk sitter hemma, tittar på tv och gör något annat, men det är viktigt att träffas, samla alla och ta en fika en gång i veckan. Alla träffas, pratar och delar en gemenskap. Det är därför jag vill engagera mig i det här, säger Kamara till TV4. 

Kamara älskar sin nya sysselsättning och menar att elitkarriären är över för gott.

- Jag har helt lagt det bakom mig, men jag har inte lagt gåfotbollen. Det är precis i början av min karriär, säger han och skrattar.

Se hela tv-inslaget i spelaren ovan. 

MAX GRINNDAL 

Publicerad 2021-10-13 kl 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto