TV: Paulinho sköt tre poäng till Bajen - men segern blev dyrköpt

Paulinho Guara gör mål för Hammarby igen. Mot Brage gjorde han matchens enda mål när han stötte in 1-0 i första halvlek.

Tre poäng på pluskontot. Två skador på minuskontot. Hammarby tog en viktig seger mot Brage i superettan. Publikfavoriten Paulinho gjorde enda målet på Söderstadion när han säkert satte foten på ett perfekt inspel från kanten i 53:e minuten.

Redan i den första halvleken tvingades målvakten Johannes Hopf och anfallaren Sinan Ayranci utgå med skador. Segern var Bajens andra på fyra matcher. Senast förlorade laget med 1-4 mot Ljungskile.