POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: Piñones-Arce om Bajenhånet: "Orden de skrek gick överstyr"

Pablo Piñones-Arce sänkte Hammarby och hånade sin gamla klubb. Han ångrar inte hyschandet mot klacken.

- Det gick överstyr med orden de skrek åt mig, säger 31-åringen till Sportbladet.

Brommapojkarna slog Hammarby med 2-1 och i realiteten innebär det att de grönvita får ladda om inför nästa säsong. Med 13 poäng upp till allsvensk kvalplats – och sju omgångar kvar – tror inte ens den mest obotliga optimisten på ett avancemang.

Vad värre är: Det var en av klubbens egna gamla spelare som släckte Bajens hopp, och som dessutom skapade kontroverser i samma veva. När Pablo Piñones-Arce skruvat in 2-1 på hörna rusade han fram till sina tidigare fans och firade provokativt genom att sätta händerna bakom öronen i deras riktning. Något som renderade i ett andra gult kort och utvisning.

– Jag har en historia med Hammarby och den är svår att ta bort från mig. Jag hade svårt att vinna deras hjärtan när jag spelade där och jag kommer inte vinna deras hjärtan som motståndare. Men jag har alltid försökt att visa respekt. I dag gick det överstyr med orden som de skrek vid hörnan. Det är enbart i idrottens värld som sådant är accepterat, säger forwarden till Sportbladet.

Han har svårt att acceptera avstängningen som väntar, eftersom han inte kände till den regel som gör gällande att ett målfirande inte får gå till överdrift eller uppfattas som uppviglande gentemot publiken.

– Jag har gjort den målgesten förut, bland annat på Söderstadion, och jag kommer säkert att göra det igen. Det är inga problem att fira ett mål men tråkigt att det blev som det blev, säger Piñones-Arce.

Publicerad 2012-09-19 kl 08:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå