TV:Bajenmittfältaren sågar egna laget: Kan inte fortsätta såhär

Hammarby förlorade för andra matchen i rad. Gif Sundsvall utnyttjade Bajens misstag och vann med 3-1.
- Vi kan inte bjuda på sånt här varje gång, säger mittfältaren Johan Persson till TV12.

Hammarby hamnade tidigt i underläge borta mot Sundsvall på Norrporten Arena. Ett långt inkast damp ner bakom Hammarbys försvar på högerkanten. Ett snabbt inspel framför mål fick leta sig igenom de fösvarande gästerna innan bollen nådde Johan Eklund som störtade fram och stötte in ledningsmålet.

Hammarby hade en kvitteringsboll inne senare i den första halvleken men domaren dömde felaktigt bort målet för offside.

Domaren var mer givmild i den andra halvleken när Kevin Walker drog i Kennedy Bakircioglu. Förseelsen var uppenbar, även om Hammarbymittfältaren överdrev rejält när han la sig ner.
Bakircioglu tog själv hand om straffen till 1-1 men precis som i Hammarbys senaste match tappade man in ett mål direkt efter att man kvitterat.

Eklund, som satte 1-0, gjorde även 2-1 efter en hörna där bollen agerade flipperkula bland förvirrade och tafatta försvarare.
Inte långt efter 2-1 satte Sundsvall även 3-1 efter ett långt inkast.

Hammarby lyckades inte få till någon nerv i matchen och förlorade för andra matchen i rad.

- Det här håller inte. Vi får inte bjuda på sådana saker, vi måste bli mer kompakta och cyniska, sade Johan Persson till TV12.

- Det är jobbigt att få kämpa i uppförsbacke hela tiden, vi kan inte bjuda på sånt här varje gång.

Publicerad 2014-04-30 kl 18:55