Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Yasin tränar med ÖSK: "En duktig spelare"

Superettan

Ahmed Yasin är i träning med Örebro SK.
Nu svarar Christian Järdler om det kan bli en gemensam framtid.
- Vi har inte haft sådana diskussioner, säger chefstränaren till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Ex-allsvenske profilen Ahmed Yasin, 33, är klubblös efter runt ett och ett halvt år i saudiska Al-Kholood Club och var under onsdagen med och tränade med superettan-klubben Örebro SK, något NA var först med att uppmärksamma. 

ÖSK:s chefstränare Christian Järdler berättar att Yasin enbart är på plats för att just träna, då spelaren har en bakgrund i klubben. 

- Han kommer från Örebro, så när han är hemma är han i Örebro, och jag har bra kontakt med Ahmed och gillar honom som människa och spelare. Han frågade både i fjol och nu om han kunde få köra, så det är bara roligt. Egentligen är det inte mer än så. Jag hade honom mitt första år i ÖSK, och vi har en bra relation. Han frågade om han fick vara med och träna, så det är bara kul, säger Järdler till Fotbollskanalen.

Annons

Kommer ni försöka värva honom?
- Vi har inte haft sådana diskussioner. Han har precis kommit hem, men sedan är han en duktig spelare. Han skulle såklart vara en förstärkning för oss, men det finns inga sådana diskussioner. 

Kommer ni att starta diskussioner om en gemensam framtid?
- Vi har inga planer på det nu, och vi har inte haft det snacket överhuvudtaget. Nu är han hemma och frågade om han fick träna och det får han gärna.

Skulle ni ha ekonomi till att ta in honom?
- Jag vet inte. Det är inget vi har kommit någonstans med eller haft diskussion kring. Han är i Örebro och vill träna. Där är vi just nu.

Rent generellt säger Järdler följande om värvningar i sommar:

- Vi gör som alla andra. Vi har en idé om vad vi ser skulle vara bra på kort och lång sikt, och det är ett pågående arbete. Vi förhandlar inte nu, då vi är i en utvärderingsfas. Vi får se, men vi är tunna på forwardssidan, så det är klart att vi har ögonen öppna där.

Annons

Yasin spelade först i ÖSK mellan vintern 2011 och sommaren 2015, och därefter mellan sommaren 2021 och vintern 2023. Han har även spelat med AIK och BK Häcken i Sverige.

Örebro SK är på tolfte plats med tolv poäng efter elva omgångar i superettan. 

Publicerad 2024-06-12 kl 17:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto